Monday, October 24, 2016

SKINCARE:: SAFI RANIA DIAMOND



Jasmin kan seorang yang tak setia tau terhadap satu-satu skin care nie
Dah bermacam jenama Jasmin pakai
Tak kire lah dari oversea ker dari bumiputera product sendiri..
Entah ler..rasa macam malas jer nak tepek-tepek kat muka...

Serius memang tersangat malas,
Selalunyer set-set skincare tue memang tak kan habis tau....

Tapi, sejak dah menginjak ke usia 30-an nie, 
Jasmin dah mula terpk nak pakai product ape lah pulak....
Sampai hampir sebulan Jasmin buat research dan risau lak takut tak terpakai macam selalu kan...

Kali nie Jasmin nekad nak pakai gak set nie...

SET SAFI RANIA DIAMOND...
nie la product jasmin tengah consume sekarang....
Insyaalah Jasmin nak try product nie setelah jasmin buat kaji selidik dari page SAFI RANIA sendiri...

Antaranyer ialah:


  •  SAFI Rania Gold berfungsi sebagai agen antipenuaan manakala SAFI Rania Diamond bertindak untuk memperbetulkan kesan penuaan dan juga antipenuaan pada kulit. SAFI Rania Diamond sesuai untuk wanita berumur 40 tahun dan ke atas
  • safi rania diamond elok diguna oleh yg berumur 40 tahun ke atas, yg di antara 25 tahun ke 39 tahun, elok gunakan safi rania gold. Sebenarnya bagi pengguna safi rania diamond, ia boleh digunakan bersama safi rania gold, terutama toner, bb cream, pencuci muka, skrub dan tonik wajah.

Walaupon Jasmin baru berumur 30 tahun, Jasmin dapat nasihat supaya baiki dahulu sel-sel kulit dengan SAFI RANIA DIAMOND atas sebab kesan yang efektif dan cepat. Malah part yang paling best adalah boleh di gunakan bersama-sama dengan SAFI RANIA GOLD...

Mudah kan.....



 CARA PEMAKAIAN SAFI RANIA GOLD DAN DIAMOND:


1.Mana-mana Pembersih SAFI Rania Gold (Pagi dan malam)
2.Skrub Krim Mikrodermabrasion SAFI Rania Diamond (2-3x seminggu, siang)
3.Penyegar SAFI Rania Gold (Pagi dan malam)
4. Booster Peremajaan Sel + Serum Rawatan Intensif SAFI Rania Diamond (2x sehari)
5.Krim Antipenuaan SPF27PA++ SAFI Rania Diamond (Siang) dan Krim Regenarasi Sel SAFI Rania Diamond (Malam)
6. Krim BB/Krim Kecantikan SAFI Rania Gold (siang sahaja)


Jasmin baru jer pakai dalan seminggu nie...kulilt mula kurang berminyak.
dan paling best kulit dah mula lembut sedikit serta licin...
Kalau tak kulit Jasmin terasa kasar...
(dasar cuci muka sahaja pastue terus tepek bedak..hihihihi)

Oklah, 

sampai sini sahaja...
kalau tak faham...korang boleh bertanya kat FACEBOOK SAFI RANIA

No comments:

Post a Comment