Tuesday, March 29, 2011

Suka duka My Wedding Day.....(Part 1)


Pada suatu hari.... ada seorang puteri menantikan kedatangan puteranya....

Aduih....cewah........... nak bermadah...bercengkerama pulak kat cnie....

huhuhuhu..........

Banyak suka dan duka sepanjang majlis Jasmin tau....

Korang nak dengar cter suka ker duka????


kiter cter yang duka dulu yerp.......


Bab 1:


Semua orang tahu yang event kita buat takkan 100% berjaya...

Betul x B2B???

(tanyer walaupon tahu jawapan mesti lain2 kan...kan...kan..)

Macam majlis Jasmin lak....


cabaran masa nikah.....

dah nak dekat pukul 3pm...tapi mak andam tak sampai-sampai lagi...

mak pon dah bising....jasmin pon kol la mak andam nie...

rupe-rupenyer mak andam sesat...

nk dekat kul 4pm baru sampai....


ape lagi cepat2 bersiap2.....

kul 5pm Tok kadi dah ketuk bilik......

Tanyer Jasmin dah siap ker lom?


Alamak....ape lagi berpeluh2la Jasmin nie.....

Nasib baik tok kadi sporting.......


Alhamdulillah....pastue segalanya berjalan lancar....

dan kami selamat diijabkabulkan...AMIN.....



Bab 2:


Sebelum malam berinai...Jasmin ader buat tukar2 baju....

ader 1 baju Jasmin tak sempat nak pakai....

baju Gaun.....Cedihnyer.....

Myhubbby ckp xper....jgn sedih........

Tapi hati still sedih.....


tapi malam berinai...berjalan dengan lancar....

Cume satu jer kurang....

Mercun yang Jasmin simpan leh lak xjumper.....

Aduih....kalau tak mesti meriah......


Bab 3:


Bersanding pada hari Sabtu (12 Mac 2011)....

Mak andam pon datang lewat.....

Adiuh...sakitnyer hati......


Pastue 1 jer yang Jasmin x suker....

Veil dier fashion lamer....

Xbesh gler.....tapi apakan daya......

Guner jer la....


Bab 4:


Seminggu sebelum wedding-day...Jasmin terasa penat sangat2....

hanya tuhan jer tahu betapa penatnyer....

bayangkan dalam 5 hari jer Jasmin leh Lost Weight 5kg....

Wow...Suka!!!!!!!!!!!

Tapi....Penat....


Tak kisahlah...yang penting apa yang dirancang dapatlah dijalankan.......

Dan Jasmin & Aieman dapat disatukan sebagai Suami-Isteri yang sah....

Dan dikurniakan Anak2 yang soleh dan solehah.....

Monday, March 28, 2011

Berubah Angin???

Ish per yang tak kene nie ek....

Pk punyer pk......

n pk lagi....


Lor....

Baru Jasmin teringat....

nak tukar layout lor.............


Hihihihi...skrg dlm mood honeymoon.........

nak yang romantik lor.....


boleh x?


Nota kaki: melepaskan gian setelah lama berkubang dengan w-day....

Monday, March 21, 2011

Alhamdulillah...(*___*)

Alhamdulillah syukur ke hadrat ILahi...
Akhirnya Jasmin n my Chinta Ati selamat di ijabkabulkan...

Riang n kadang2 rasa cam cayer jer...
Ish tul ker x cayer? Jeng...jeng...jeng...

Honeymoon pon hanyer 3 hari jer....
tp ok lah kan...
Maklumlah masing2 dah kene masuk keje hari khamis...

Tapi insyaalah Jasmin nak jadi Isteri solehah...
n nak baby yang comel2....
xsabar rasanyer....

Amin....

Friday, March 11, 2011

KAMI DAH KAWEN (*___*)


Tanggal 11 Mac 2011

Selepas Asar....

Kami telah pon sah disatukan sebagai suami isteri......



Terima Kasih kepada sanak saudara n teman2 yang memeriahkan majlis kami...

Doakan kami bahagia sehingga ke akhir hayat n Cepat2 dapat baby....



Nota kaki: Kami nak baby ramai2.....nak meriahkan rumah kami...

AMIN.....

Wednesday, March 9, 2011

Banner dan Bunting (part 2)

Setelah penat bertungkus-lumus... Asyik mengadap photoshop jer....

Sampai mata pon jadi bengkak.....
Sebelum nie....nak tgok design yang lepas leh click kat cnie


Akhirnya..............

nie la hasilnya.........


Ok x?.....erm....blasah jer la....janji cantik.....

Berdebar? Takut? Suka?

Alamak...ape yang Jasmin dah mengarut nie...
tapi seyes....
penat gler babeng tau.....
huhuhuhu.....

Banyak sebenarnyer nak update...
tapi xder mase n sempat curi cikit2 jer...

B2B doakan majlis Jasmin selamat dan lancar yerp.....

Tuesday, March 1, 2011

10 hari lagi!!!!!


Wow cepatnyer mase berlalu...
Tinggal 10 hari lagi tau....
BIAR BETUL (*___*)

Alamak....
NERVOUS....SERAM.....SEJUK...
perasaan sumer bercampur-aduk.....

Batul ker aku dah nak kawen nie?


KWANG_KWANG_KWANG.....


Nota kaki: Jasmin dah x keruan nie...pliz help me....