Tuesday, May 26, 2015

Susun Atur:: Tempat Segala Rempah Ratus

Salam, 
Jasmin nak share benda nie dah lama sebenarnyer...
semenjak 2 menjak nie memang mood tahap laut ditambah dengan kerja yang menimbun dan...dan...
hahahahaha...biarlah rahsia....
cettt...xyah rahsia sangatlah...
sape yang follow facebook Jasmin mesti tahu kan...
(perasan lah sangat macam femes jer ko kan!!!)
Krik...krik...krik....
Kembali kepada cerita di atas, 
TAda!!!!!!!!
spice jar!!!
Mase pergi ke JB hari tue, 
Jasmin ajak lah husband lalu kat RENGIT!!!
Ala yang jual barang second dari SINGAPURA tue....

Agak jauh gak rupanyer...
PK kan dekat..

Pastue siap menggunakan khidmat pakcik waze...2 kali gak patah balik...

Bile dah jumpe...
OMG!!!!!

Teruja ko!!!

Dari barangan perabot, kelengkapan rumah, moto pon ade ko!!!
mainan xyah cakaplah...
sempat gak jasmin rembat patung yang chomel2....
harganyer serendah RM1...

Ala senang cerita macam-macam ADO!!!

Jasmin dah basuh dan botol2 tue Jasmin beli baru..
Akhirnyer...

Nie lah hasilnyer..
Harganyer...
RM10 sahaja..


Nasiblah mase nie dalam purse Jasmin ade kurang bawah rm100 jer...
Kalau tak semua daku nak memborong....

Huaband Jasmin sampai geleng-geleng kepala tengok Jasmin macam kene sawan...
hahahahahaha...

oklah korang...bye...