Thursday, November 10, 2016

AKHIRNYA DAH TUKAR!!!


Nak tanye nie,

KORANG DAH TUKAR KAT ATM KORANG?


Jasmin dah!!!
Baru tadi buat..hahaha


Fuhh hari nie saje tau dari kul 11 pagi sampai kul 2 petang baru settle urusan kat bank...
Terpaksa dan dipaksa-paksa juga buat hari nie memandangkan tiada kerja sangat kat opis...

(eh ye ker? hahaha due date minggu depan still boleh kejar lagi kan)
Jangan tiru ok...


Sejujurnye lagi senang nak buat online penukaran kad tau...
Tapi CIMB xde lah pulak...

So, decide terus g bank..sebab kat Muar nie MBB ngan CIMB sebelah-menyebelah jer....

CIMB tak ramai orang tau...
Setengah Jam settle...

TAPI.................

Di MBB kene que lama sangat...
Jasmin siap boleh makan kat WETEK (Pasaraya The Store) sebelah jer bank...
Siap belek-belek handbeg lagi tau...hahaha

Sampai no lagi 6 orang tue..
Akhirnyer sebih kurang 45 minit tunggu barulah turn sampai.
Lambat sebab dieorang gilir-gilir rehat...
Tak perlah....
yang penting kad jasmin siap...
Dah takde alasan esok-esok baru pergi...
tapi tak pergi-pergi lagi...


tada....
hasilnyer.

kad CIMB baru

kad MBB baru
Jasmin nyer kad biasa-biasa jer...
xde gambar bagai...
uhuk walaupon dalam hari niat tue ade nak gambar sefamily kat kad..gitu ler kononnyer...
tak perlah...
Yang penting...
Settle urusan hari nie...
LAP PELUH....


ok...daaa

No comments:

Post a Comment