Wednesday, January 21, 2015

Kesayanganku:: Breast Pump Lacte Duet terbaru

Hati ini berbunga riang...
hahaha..poyo jer!!!
Jasmin nak cerita kat sini, Mr Hubby hadiahkan Jasmin Breast Pump Baru...
Sempena die dapat bonus kan...
Agagaga......
Husband siap-siap masukkan duit dalam akaun Jasmin..
Malah lebih dari harga yang Jasmin servay...
Jasmin servay BP Malish Ilaria dengan Lacte Duet...
Pastu of corse la Jasmin akan cube try and test dulu baru puas hati...
Hahahaha...
 dan setelah puas hati, barulah Jasmin pilih yang serasi iaitu

LACTE DUET


Lacte duet idaman kalbu
Jasmin beli kat melaka kedai ANAKIBUSHOP...
Boleh refer IG dan Facebook dieorang kalau nak test drive perlbagai jenis pum..
Macam-macam pump ade jual kat sana.

Harga pon berpatutan...
senang dan tak payah nak nak currier bagai....

Nanti Jasmin review breast pump nie eh...


Oklah..daaa





Wednesday, January 14, 2015

susunatur:: Apa Ada Dalam HandBeg....Jom Sokdeng!!


Korang, macam mane korang manage segala barang dalam handbeg?
Dah lama Jasmin pk kan..

Lagi-lagi sekarang dah bertambah hand beg kan (hahaha...)
Termasuk yang nie dah ade 3 handbeg...

Handbeg yang 2 tue sape lagi tentulah anak-anak kesayangan...
Sebelum nie kan Jasmin main sumbat segala benda dalam hendbeg...
KUNCI, BARANG MAKEUP, HANDPHONE....
kadang-kadang pampers ngan makanan pon kalau boleh sumbat jasmin sumbat sekali tau
jangan tak caya...

Pastue bila nak mencari aisyeh..asyik teraba-reba jer...
Pastue jumpe nyer tidak..

Terpaksalah Jasmin keluarkan segala harta pusaka dalam handbeg tue barulah jumpe---- KUNCI!!!
Sadis kan cerita Jasmin...

Last-last terpaksalalah FAIL 5's kan Handbeg ..
Jangan main-main...Handbeg pon kene fail 5's...
So inilah hasilnya...
keadaan dalam handbeg-
tak nampak semak kan mata yang memandang kan...

Nie pencil case---wajib bawa sebab keje site kan...tulis di mana-mana sahaja


Beg mackup...wajib ade tau. yang NYX tue original....bukan yang ehemmm tue...
So, korang punye macam mane lak?