Friday, August 5, 2011

Pose....Leh KER Nie???

Semalam Jasmin ader cter pasal enrty nie......
So klau nak tahu klik kat cnie...

So seperti dipaksa dan terpaksalah Jasmin dan Chinta ati gie ke klinik kat Sg mati tue...
Walauponamik masa selama 15 minit dr umah...
tapi awal2 pg dalam kul 7.45pg Jasmin dah kene gerak...
Bukan per takut nnt org ramai sangat.....

Seperti jangkaan mmg dah ramai pon org yg sedang menanti....

Keadaan Jasmin ketika nie xberapa baik coz rase macam nak baring jer....

Erm tibe giliran Jasmin macam biaselah....

Rutin Harian...

Tapi cedih tekanan darah kurang iaitu: 99/74mmHg..

Patutla kepale nie poning jer...

Pastue kene amik test darah untuk antenatal....
Mula2 cuak tapi rupa2nyer just amik ckit jer darah macam orang derma darah...

Kene dengar lak pulak ceramah pasal BBA...aduih...ngantuk pon ader...

Pas check Dr....Jasmin ngadu dah start muntah2....
pelik gak xkan pose baru 3 hari dah muntah2...
pastue dapatla habuan ubat dr Doktor...dier ckp tue normal...

Xper2 cabaran ngandung tue...

N last skali check gigi....
Gigi Jasmin ok so xder masalah...

Dalam kul 11 leih gak lah baru settle sume...
Sampaikan chinta ati Jasmin tertido...
ish2 cian lak ngan dier... sabar bie ek....

Nota Kaki: mak Jasmin xbagi Jasmin pose lagi...huhuhu cedihnyer just dapat 3 hari jer. sepanjang bulan pose Jasmin start muntah2 dan rase mcm nak pitam pon ader....
So, baring jer...Sabar Dengan Ujian Dari-Nya....

Thursday, August 4, 2011

BukuPINK DONE...(^__^)

Nak juga citer walaupon dah berhabuk...
Sepatutnyer 27 Julai 2011 ari tue Jasmin dengan My Hubby gie klinik Kesihatan...
Pk nk buat buku merah....
Rupe-rupanyer Jasmin xleh buat disebabkan x bawa dua benda....

Salinan yang diperlukan ialah:
1. Salinan surat nikah
2. Salinan photostate IC suami dan isteri....

Melepas sudah walaupon leh amik kejap tetapi memandangkan kami nak berangkat ke KL untuk berjumper kawan kami yang baru melahirkan baby BOY nyer....
terpakselah buat appoitment pada 3 Ogos 2011.

Akhirnyer...nie la dier buku pink yang Jasmin buat...

Nampak x EDD Jasmin 2 Mac 2012..
Insyaallah semoga semuanyer lancar....

Nie keputusan nyer:

Berat Badan: 56kg
Gula: Blue
Tekanan Darah: 110/70mmHg
Tinggi rahim: 9cm

Dr ckp sumer ok tapi kene gie Klinik Kesihatan Ss. Mati tuk check lanjutan...huhuhu
Malasnyer...

Nota Kaki: Baby mase nie baru 9 minggu 4 hari.....