Friday, February 25, 2011

Banner dan Bunting (part 1)

Kali nie Jasmin nak tunjukkan banner dan bunting yang hendak ditempah....
nie sebenarnyer design yang pertama...
macam ader yang tak memuaskan hati la.....
erm jadi Jasmin anggap rejected...
ops jangan salah faham tau....bukan reject
tapi nak edit semula...

Nie banner....erm mcm x meriahkan warnanyer...
Yang Banner nie lak mmg x menyerlahkan.....nak merahkan lagi la.....
Jom kiter main kaler2....

Wednesday, February 23, 2011

2-day keje

hihihi....Jasmin start keje kul 9 tau..
sebelom masuk opis...kiteorang akan meeting kat bawah pokok dulu...
(meeting ker??? FAHAM-FAHAMLA K)
pastue da ready barulah kiteorang buat keje...hihihihi...

Biaselah tgah semangat kan......
kul 12p.m jer terus cabut g makan tgah ari.....
tp kul 2 sambung balik keje...
(buat2 busy sebenarnyer)
pastue tetibe bos masuk....
"dengan kuasa saya...saya lepaskan awak balik awal'

Wow...per lagi...terus angkat kaki tau....
kul 3 p.m kiteorang dah balik...
Beshnyer keje nie...(perasan la pulak)

Nota kaki: balik awal pon bersebab tau...coz mase tue opis tgah renovate....kalaulah setiap hari begitu mesti besh kan...kan..

Tuesday, February 22, 2011

1-Day keje...

Wah penatnyer keje tau rupe-rupenyer...
1 day jer dah banyak taklimat...
penat tau telinga nak dengar....

bayangkanlah dari pagi sampai makan tgah hari
pastue sambung lak sampai kul 5.30 ptg.....

Jasmin terpaksa berulang-alik ke tempat keje tau...
Jauh gler....
Dalam 1 jam 15 minit...
mane x nyer...dapat keje kat alor gajah, Melaka...
Umah lak kat Muar...erm...terpaksa tau...
sabar jer kan...kan...kan...

erm penat sangat...nnt Jasmin cter balik yerp....

Tuesday, February 15, 2011

Salam Maulidur Rasul 1432H



Jasmin sekeluarga ingin mengucapkan Salam Maulidur Rasul 1432 H....
Jasmin berharap agar tahun nie dapat berubah dari perkara negatif ke positif...
Segala salah silap Jasmin harap di maafkan...
(macam ari raya la pulak)
SALAM MAULIDUR RASUL B2B (*_____*)

Monday, February 14, 2011

Kad kahwin dah Siap (*____*)

Kad kahwin Jasmin dah siap.....
Kad nie khas Jasmin yang edit sendiri menggunakan photoshop tau...
2 minggu Jasmin berhempas-pulas menyiapkan kad kahwin nie...
akhirnyer nie la hasilnyer...
nie bahagian depan kad


nie bahagian belakang.

nie kad 3 layer sebenarnyer...

Alang-alang menyeluk pekasan....
Jasmin menjemput B2B hafir ke majlis perkahwinan Jasmin....
Sape2 yang nak kad bagitau k....


Pre-wedding (part 3)

ish2 x abis-abis lagi ker pre-wedding?
(ayat mak)
hihihi...relex r mak.....
kalau nak tahu klik part 1 n part 2 tau.....
kali nie Jasmin buat kat kawasan umah Jasmin...


Location: Kesang Laut
Setting kedudukan flash...


Fish eye...tp maser nie x ready lagi....




Dah macam kung fu lak kan.......


Nota kaki: sumer gambar kat cnie belum di edit oleh Mr. Photoshop.....




Wednesday, February 9, 2011

Pre-Wedding...(part 2)

Kali ini Jasmin nak kongsi gambar pre-wedding...
kalau nak tgok part 1...
klik cnie k....

Location: Melaka

Jom la layangambar yang belon di edit lagi oleh Mr. Photoshop




Thursday, February 3, 2011

Cam tak cayer jer lagi....

Banyak lagi Jasmin nak kene buat tuk wedding day...
kiteorang baru jer pas shooting gambar pre-wedding.....
nak tgok x?

nnt Jasmin upload k...
skrg zsempat...
jasmin sibuk sangat....
k..bye-bye

Alamak...Jauhkan lah....

Ish2.....
susah tul ati Jasmin nie....
Banjir sana-sini...
termasuk kawasan umah Jasmin....
Kan umah Jasmin sempadan Melaka...
Mesti korang tgok berita kawasan Melaka dah naik air kan...
Empangan sempadan Johor-Melaka dah pecah...
kiteorg x lena tdo tau.....
Tp sampai ari nie xder banjir lagi....
yang peliknyer kawasan sekeliling umah Jasmin sumer dah banjir...
Ya Allah, mudah2mudahan umah Jasmin x naik air.....
Amin.....

Banjir di Muar.....(Part 1)


Kat cnie Jasmin nak cerita pengalaman semasa banjir di kawasan umah Jasmin....
2 hari sebelum empangan kat sempadan Muar-Melaka pecah...
Chinta ati Jasmin dah kene kerahan kerja "Stanby Banjir"....
Dier yang banyak bagi info sebenarnyer....

Bler empangan pecah jer.....
Sungai Rambai mula naik air....
(Sungai Rambai nie kawasan Melaka n sempadan Muar)
pastue kawasan umah Jasmin pon di arah berjaga-jaga...
Mulalah episod tidur yang tak lena....

tapi familly jasmin masih x naikkan barang lagi....
Esok pagi2 tgok parit dah penuh; melimpah ckit kat kawasan umah....
tapi kiteorg relex jer.....
tapi dalam ati berdebar tau.....

Ya Allah, mintak2 lah banjir x berlaku....