Sunday, May 8, 2011

EPISODE Honeymoon KAMI....(*____*)

Kali nie Jasmin nak cerita pasal honeymoon kami...
hehehe..kami bermula dengan menjejakkan kaki di CAMERON HIGHLANDS.....
Jasmin n Mr hubby bergerak dari Melaka pada jam 1 ptg pas makan tgah hari....
so kiteorg teruslah mendaki hingga ke puncak CAMERON.
tepat jam 8 malam kami pon sampai dan bermula la episod mencari hotel.....
Pas dah dapat hotel kiteorg terus cari tuk mengisi perut.....huhuhu

Esok pagi2 kiteorg gerak ke destinasi2 seperti.......



tempat pertama yang Jasmin n Mr hubby gie adalah Strawberry farm....besh gler maser n ie coz dapat makan buah fresh n ice cream strawberry...yum...yum...yummmm



Pastue kiteorg gie la kat Taman rama-rama + kektus.....hahahaha lawak la mr hubby....
mentang2 rama-rama tue leh manje2 lak ngan dier ......



erm jinak x rama-rama nie?
Sebenarnyer banyak lagi tpt Jasmin pergi contohnyer Ladang boh, Velley teh, Pasar tani, Bee farm, taman rose n bungan raya dan macam2 la....banyak x terkira......
Banyak juga kiteorg borong sampai penuh kete termasuk payung strawberry....hehehehe......



Mase nak turun dari CAMERON kiteorg nampak ramai org tengah bergambar kat cnie....
Actually mase matahari nak turun lagi cantik lagi2 mase senja....teruja kiteorang....



Cuber teka pas Cameron kat maner lak kali nie?
erm cepat........
Hehehe kiteorg bertapa lak kat Port Dickson.....
Mr. Hubby jadi budak2 la pulak....layan jer k....




Kalau gie honeymoon mesti x sah kalau xder kenangan kan...

so kami pon decide tuk buat drawing jalanan nie......hehehehe

Nampak x lukisan Jasmin tue.......

Erm Mr hubby tgah kebosanan coz xleh gerak....hahhahaha....



Sebenarnyer banyak lagi Jasmin nak cerita...nnt Jasmin sambung ek....



OKlah daaa............







































3 comments: