Monday, June 6, 2011

Kami Dah Ready .....Insyaallah....

Sejak kahwin, 
Jasmin dan My Hubby asyik bercerita jer pasal baby...
Setiap bulan (walaupon baru 2 bulan) 
pasti akan tanyer:
"dah perod ker lom?"
Tapi setiap bulan Jasmin cakap ngan nada sedih..
"bie sorry sangat2 orang period"
My Hubby said:
"xper, xder rezeki lagi".

Setiap kali jalan2 gie mane2...
kalau nampak baby...sayup jer hati nie.....

Kalau gie umah sedara mara @ kawan Tepon or SMS
"Dah Berisi ke lom?"
Aduh....Ya Allah...sedihnyer....

Bertambah sedih bler ader kawan2 @ rakan opis @ rakan my hubby yang dah mengandung....
Kecewanyer rasa, jeles pon ader gak.....

Ya Allah, Dengan Limpah kurnia mu, 
Berikan lah aku zuriat supaya keturunanku dapat disambungkan.......
 Ya Allah, limpahkan kepada ku rezeki yang tak ternilai nikmatmu.....

Amin YA RABBAL ALAMIN................


Nota kaki: Jasmin sekarang tgah mencari-cari soure atau petua mengenai kehamilan.....Insyaallah segala usaha Jasmin dan My Hubby akan membuahkan Hasil.

2 comments:

  1. hye dear.

    sebab tu i malas nak call2 orang. hahaha. blh x.

    kawan2 i pun ada tanya2 tapi kite buat cool je la kan. i sllu jawab, masa da sampai tapi rezeki belum ada. or baru satu line, kak ;)

    jgn stress diri sdr. memang kite rasa kite da ready. tapi manetau Allah ada plan lain plk utk kite, kan?

    goodluck, ya. papepun, keep in touch! (our anniversary is only 1 week apart)

    ReplyDelete
  2. Hye min...jgn lupe cr btul2 time subur(14 ary drpd 1st period)..mase subur kite seminggu..try n gud luck k..;-)

    ReplyDelete