Saturday, October 22, 2011

Check up kali ke-4 Plus Scan....Huh

Kali nie Jasmin check-up kat Klinik Sg. Mati, Ledang....
 Dan kali nie juga My hubby turun nak tgok check-up plus ngan scan....
Sebenarnyer My Hubby yang excited nak tgok scan nie.....
hehehehe....layan jer la

Check-up start kul 3 ptg....5 Oct 2011 (Rabu)
My Hubby rushing abiskan keje kat site...
Cian lak dier...balik jer muka letih plus berminyak.....

Tapi bler tgok muka My Hubby terlalu excited, Jasmin pon buat2 excited juga  lah....

Sampai jer kat Klinik tue alhamdulillah xramai org....
macam biase la, check berat, tekanan darah, Hb, air kencing n etc....

the results are:

Berat: 58.8 kg...(wow naik sampai 3 kg beb...maklumlah hari raya punya pasal)
Tekanan darah: 114/73
Alb: Blue
HB: 11

Mase nie Dr cakap kene jaga2 ngan HB coz jangan jatuh bawah 11...
so die sarankan makan hati, bayam, kerang dan etc tuk naikkan HB....

So, bler bgtau My Hubby terus die belikan buah dengan banyak sekali...
(so skrg Jasmin mesti makan buah dengan banyak huhuhu)

Now, time for scan....

Mase nie My Hubby takut2 nak masuk....siap soh tanyer kan kat Dr dier leh masuk x?
So, Jasmin tanyer jer...Dr lg suka kalau suami ader sebenarnyer...

Maser scan tue rasa terharu sangat Lil Jr mama dah bergerak2 dengan aktifnyer....
Dr kira ukur lilit kepala, tulang paha n badan Lil Jr mama...
Dier kata ok just ikut EDD Jasmin sebelum nie...

Tapi sedih Dr xprint pon scan tadi......
Huahuahua......

Pas siap sumer, Jasmin tanyer faham x scan tadi kat My Hubby....
Nak tahu aper dier jawab.....
Xsure la....n xberapa faham....owh....apakah?
xperla bie nnt kiter buat scan lagi skali ek.....

No comments:

Post a Comment