Monday, May 21, 2012

Breastfeet- Breastmilk Storage

Poning...poning...
Banyak sangat jenama kat pasaran...
Aper yang Jasmin nak sebenarnyer???

*sign*
Jasmin nak beli cooling bag...
Dari minggu lepas Jasmin kat Bangi singgah kat Manjaku...peh tetibe kepala nie terus blur...
Sob2....

Singgah Mom little ones pon bertambah-tambah poning..
hahaha
sudahnyer langsung tak beli pape...
beli nie jer tuk baby firas...
Fan tuk stroller Lil Jr, Firas
ok tak dari tak de beli pape kan..kan...
erm ramai yang bagi pendapat kalau yang bagus


MLO icepacks paling tahan, cooler bag yg tahan adalah Jingle Jungle 

Betul ker?
skrg nie pon tgah servay2 lagi..

MOMS LITTLE ONES
Cooler bag with ice packs and breastmilk storage
RM125
Dari FB BF Care's

Mom's Precious Cooler Bag Set
(with 3pc Reusable Ice Packs & 6pc Storage Bottles & 2pc Dome Caps/Cup
Dari FB Natural Parenting store

 
Jingle Jungle - Ardent Mom Breastfeeding Bag *Backpack* - Violet
Sama fb NPS

Yang nie cute kan.....

Blogger sumer mana yang berkenan di hati dan tahan lama?

Mood: *Poning la* waaaa


1 comment:

  1. aty pakai autumz set nyer..tapi ice macam tak tahan lame..macam cepat jer cair..tak pasi sebab icepack nyer ker atau sebab bag nyer..bag autumz tak besar sangat..senang gak ar nak bawak kulu-kilir..aty plan pon nak beli bag lain-yang lagis stylo..heheh..cun sikit nak menghangkut ke opis..;p

    ReplyDelete