Friday, July 5, 2013

FANATIK:: Teduhan Kasih



korang semua...
Korang fanatik tak tengok cerita TEDUHAN KASIH tue...
Family Jasmin punya lah fanatik..
termasuk la Jasmin...

Sanggup ko record cerita tue biarpon dalam masa yang sama tengok sekali...

DAN.......

malamnyer pulak tengok kat TONTON sampai kul 5pagi...

Esok dah lemau sebab tak cukup tidur kan...

Tapi bila si Firas nie tidor, Jasmin pon sekaki la join sekali...hehehe

Ish tak tahu la, sebelum nie kalau tengok cerita melayu xde la sampai fanatik...
biasa-biasa jer....

Entah lah...penangan perubahan hormon kot...
hehehe...

Dan yang paling geram adalah kat AYU...
Ya Allah..macam nak jentik-jentik jer die...
harap tue hanyalah lakonan semata-mata...jangan jadi reality udah la ye...MENAKUTKAN...

Tapi terasa best jagi macam IFFA tue...
terlalu penyabar...
Tapi daku jenis yang kurang sabar..hua...ACANER tue...

Dan yang paling hansome adalah ADI PUTRA...
ish feeling habis...
hua...pasangan sejoli dalam drama ye...

Eh..salah la, MA lagi hansome la...
(kang ade yang koyak tang bontot) hehehe jangan majuk bie e..bie paling hamsome la.

walaupon citer nie ade tersasar cikit dari novel tapi takperla...
HAPPY ENDING...


6 comments:

  1. Citer ni jek adaptasi novel yg boleh diterima akal. Oh ada lagi satu, crta sebenarnya aku istri dia tu. Crta lain klu nama adaptasi terus out. X bole tgk. Tapi idak lerr daku larat melayan macam kamu kamu tu. Fanatik benar. Sipa ulang tayang. Daku Seronok tgk tduhan kasih sbb geli hati tgk kaklong jek.kiki

    ReplyDelete
  2. Aty tak ikut sgt ceriter ni...huhu..sadis kan.dpt tengok sikit jer..jadi tak fanatik ar..heheh

    ReplyDelete
  3. X brp lyn cter ni tp tak sabar sgt nk tgu mlm ni. Hahahaha. SSID.

    ReplyDelete
  4. hehe memang best cite ni. walaupun endingnye mcm cepaaattt sgt nak habis..

    ReplyDelete
  5. selalu denga org cerita tapi tak pernah tengok...hihi

    ReplyDelete
  6. Best kan layan teduhan kasih...masih teringat2 aksi kak long hahahhaha

    ReplyDelete