Saturday, September 28, 2013

Buku PINK jangan lupa bawa...lalala




salam semua...
sajer nak share yang Jasmin dah buat buku PINK nie...
hehehe 28 ogos har tue....

Buku pink adik baby!!!

Kalau korang perasan yang belah atas tue buku si abang long Firas..yang bawah buku adik baby...

Alhamdulillah....adik baby sihat...
lagipon kalau korang nak tahu EDD Firas lebih kurang jer EDD si adik nie...
Si abang 02 Mac 2012
Si adik 01 Mac 2014

Tapi si abang Firas lahir at 37 weeks ye pada 12/2/12
Tak tahu lah si adik baby nie bile...
Kalau 2-2 bulan February..alahai senang keje mak ko nie nak sambut birthday tau....

Walau pape pon Jasmin doakan agar dimudahkan urusan sepanjang mengandungkan adik baby nie...Amin....

Eh...lupe lak...sepanjang check up @13weeks...

Berat: 54.5kg
HB: 11.5gm%
Tekanan darah: 93/71

Alhamdulillah..semua normal dan yang tak besh adalah morning sickness yang melampau-lampau....

Tak perlah dugaan kan....

Next check up: 25 sep 2013... nanti jasmin cter k...

1 comment:

  1. kalau lahir sama bulan senang la nak celebrate birthday sama2 nanti kn? hehe

    ReplyDelete