Tuesday, September 10, 2013

Pengenalan kepada adik baby... (SMILE)


Hari nie jasmin tersangat-sangat la busy menyiapkan editor yang dah berbulan-bulan tertangguh...
Almaklumlah...asal bangun jer muntah...
Asal makan jer muntah...
Asal minum air masak pon leh muntah...
Nie pon buat keje sambil muntah...

Takper la nak...mama redho... hehehe..

Kali nie Jasmin curi-curi masa update pasal adik baby...

erm....


Adik baby dah masuk 15minggu ..
Alhamdulullah...buat masa nie kalau nak muntah-muntah jer la...mama layankan jer la..
Kalau lapar..mama makan...
Tak sanggup asyik nak menahan muntah sampai pening kepala.....

Sepanjang 1st trimester jer..sebulan Jasmin boleh lost weight 3kg...

Alamak...alangkah indahnyer kalau waktu tak period leh turun kan berat badan kan..

Tapi sekarang...awak buat mama risau tau...

oklah..sampai sini saja..nanti Jasmin kongsikan makan yang boleh dan takleh makan mase 2nd pregnancy nie.....

5 comments:

  1. cepatnya dah 15 minggu....jaga diri ye

    ReplyDelete
  2. take care yer jasmin :)

    mkn je selagi boleh...hihi

    ReplyDelete
  3. bgusnya la pregnant badan makin kurus. lin pregnant je, terus naik mendadak. huuhh

    ReplyDelete
  4. takpe, awal awal turun takpe. tu normal. kang dah okay, ko kena gemuk tauuuuuu...bahahahahah..

    ReplyDelete