Thursday, October 10, 2013

2nd Pregnancy: 2nd check up

Salam kembali korang....
sebenarnya Jasmin nak kongsikan hasil check up yang kedua nie.....
iaitu sehari selepas buat buku pink tue kat klinik KK Kesang...
Esoknyer, Jasmin kene gi lak ke Klinik Sg. Mati untuk berjumpe doktor.....

Nie la hasilnyer bila jumpe doktor...
Korang faham tak apa yang doktor nie tulis???
Faham tak???

Doktornyer tulisan
Seriusly, satu hapa pon jasmin tak faham....

yang Jasmin ingat die just tanye ade ape-ape yang diperlukan....
sihat? 

nanti minggu ke 18 datang sini tuk check up dan scan sekali e...

itu sajo....

hahahhaa..rase macam sia-sia lak rase datang jumpe doktor...
bukan dekat pon...adela 20 minit dari rumah...

grrrr.....tak patut tau....

Dah la nak menunggu masuk ke bilik doktor tue dekat 2jam......
ish.....ish.....ish......sabar jer la....


pape pon kene sentiasa POSITIF ok...SMILE!!!!

2 comments:

  1. Uihhh jenuh gak nk tgk tulisan doktor nih ye...dah lama tggu kt 2 jam ermmm...bersabar byk2 ye syg...happy preggy tau :)

    ReplyDelete
  2. ahh beshnye check up..haha..sy tak pregnant lgk

    ReplyDelete