Wednesday, December 31, 2014

susunatur::beg susu


Hi korang, 

Dah nak masuk tahun baru kan....

sekejap jer kan rasa...


Hari nie kan Jasmin nak share tips yang tak seberapa sangat la tuk beg breast pum Jasmin
Beg nie paling penting dan bagaikan nyawa bagi Jasmin...
(FUHHH AYAT)

Sape-sape yang bekerja dan masih menyusukan anak memang cenggini lah peel nya.
Tak boleh berubah...

Jasmin nak share ngan korang mcm mane Jasmin simpan segala pam susu, botol storage dan juga ice breck
  

PERKENALKAN NYAWA JASMIN....hehehehe

NYAWAKU~~



Jasmin gunakan PUSH BEG nie...
Dia ade 2 compartments...

Takdelah besar sangat, Just nice pada Jasmin beg nie...



Compartment atas


Bahagian atas, Jasmin letakkan:
1. Motor Pump Specta M1
2. Tubing
3. Corong
4. Plug 
5. Kain Pushmina yang Jasmin DIY jadi nursing cover

Macam nie la kain tue...
Korang nampak tak?

Jasmin susun macam mane...

Jimat ruang..itu yang penting.


2nd Compartment
Bagian bawah pula, Jasmin just letakkan ice breck dan botol-botol sahaja.

Gambar bawah pula adalah titisan emas Jasmin..
Jasmin tak kan sia-siakan walaupon setitik..

(amboi ayat!!! hahahaha)
Itu maksudnya, Jasmin akan berhati-hati dalam penyediaan dan simpanan susu EBM...

Susah tue nak dapat kan...


Titisan emas untuk anak tersayang

Tada...Jasmin belanja sekeping gambar...

itulah pushmina yang Jasmin jahit, senang 2 in 1..nak tahan sejuk dalam aircond pon boleh, nak cover tengah mengepump pon boleh...

hihihihi...

Me...~~~
Oklah..itujerla Jasmin nak share dengan korang..

Sebenarnya banyak lagi Jasmin nak share ngan korang terutamanya ibu-ibu baru kan...
pape nanti Jasmin update lagi k...
Sharing is caring...

No comments:

Post a Comment