Thursday, April 21, 2016

GBSB FAMILY FUN DAY-JUVITA SEAFOOD, MORIB (PART 2)


sape lom baca PART 1-GOLD COAST MORIB klik sini k....


Kita jazzz...sambung k part 2 lak...
Malam tue pas siap-siap dalam kul 8 malam..kiteorang terus gerak sama-sama ke Juvita Seafood, Banting.
Kalau dari Gold Coaast Morib dalam 15minit la amik masa.
Pastue gerak ramai-ramai lagi kan...
Sesiapa yang nak makan malam kat sana sebenarnya banyak lagi kedai tau....
Sepanjang jalan ade jer kedai-kedai makan nie..
Jasmin la orang yang deal dengan Pn Juvita nie.
Terima kasih gak kepada Ros Anis bagi sumbangan idaa,
Separuh dari dinner kami malam tu di taja oleh Projek Niaga Ent. dan Fingertips Shop 
Terma kasih cayangggg...

nie hah sape-sape nak pergi tue ade alamat dengan no tepon sekali.
Kiteorang order menu untuk 35 orang dan menunyer:
nasi putih
tomyam campur
telur dadar
sotong celup tepung
kailan ikan masin
pepahat
air sirap

Kalau tak silap siap dapat lagi nasi tambahan dan juga air sirap entah berapa jug la...kalau ade yang sesiapa order makan lain kene bayar lain lah ye...hihihihihi

nampak tak menu kiteorang tue.....


nie lah pepahat tue.....
Malam tue sempatlah sambut birthday Husna anak Erina...
Happy belated Birthday Husna...
Semoga jadi anak yang solehah dan jaga ibu bapa anda sehingga akhir hayat.

cake nie sedap woooo........
Kat sini Jasmin nak ucapkan terima kasih banyak-banyak terutamanyer Pn Juvita dan dan group kerana sanggup melayan kami semua dan yang paling penting....masa dan ketepatan tue memang TERBAIK!!!
Kami sampai jer terus makan tanpa perlu menunggu.
Alhamdulillah.

Malam tue semua dah aktiviti sendiri-sendiri..
kiteorang lak melepak kat Dataran Morib.

Sempatlah si Firas dan Firzana main playground dengan Roller Blade kat situ...
Pastue dah penat pk nak makan satay tapi entah macammane tah satay tak sampai-sampai tengok-tengok meja lain dah dapat...takperlah xde rezeki kot.

Malam tue terus balik hotel...bile badan dah penat...cepatlah budak-budak nie tdo...hehehehe....

oklah...sambung lak nanti part sukaneka lak ye....

No comments:

Post a Comment