Friday, June 11, 2010

Jalan2 sampai Manjalara

Jasmin sebenarnyer dah lamer nk tgok Zul n Fenasnyer baby...
Tunggu punyer tunggu...
Akhirnyer bersama ngan chinta ati pergilah ke manjalara...
Name baby dieorg Nur Faiqah Dayana.

comel x? ❤ ❤ ❤
Like father like daughter...huhuhu
Mase nie baby Faiqah baru cukur jambulla...

Mase bual2 ngan Fenas, tanyerla juga mcm maner perasaan dier mase kat labour room...
Dier ckp biase jer..just sakit 5 minit...
Jasmin terpk juga xkan sakit 5 minit jer...
Owh! rupe2nyer selang 5 minit pas2 sakit balik..
Ish2 sesungguhnyer sungguh besar kekuasaan ALLAH S.A.W dlm ciptaan manusia kan...◕‿◕

Jasmin pon xsabo juga nak ader baby sendiri..
Tp chinta ati Jasmin ckp dier nak ajar baby dier menyanyi n main badminton..
Klu lagu besh2 xper juga tp lagu entah ape2 ntah...
pening gak memikirnyer..
Nasib badan la, Jasmin....◕‿◕

2 comments:

  1. buat aiman; jgn lama2, nanti rugi..hikhikhik... anak we all dah besar, u all still kena dukung baby.. cepat2 k, faiqah pun x sabar nak rasa nasi minyak aunty n uncle dia... nasi minyak special tue coz aunty n uncle faiqahkan mengapit mummy n ayah dia.

    buat jasmin; alhamdulillah sakit nak bersalin faiqah mmg sekejab jer.. kol 9pg terasa, kol 1.50 faiqah dah lahir.. apa yang penting, pantang larang masa mengandung kena ikutkan juga. nanti bila sampai masa, fenas share lagi pantang2 supaya senang nak bersalin...

    ReplyDelete
  2. thankz fenas....fenas rindulah...
    n tahniah buat zul coz dah dapat keje TNB...pasnie leh la kite jd warga TNB...hahaha

    ReplyDelete