Wednesday, June 2, 2010

Last Class for Special Sem...cadihnyer ☹

Ari nie last kelas Principle of Management dengan Pn. Kamariah@ Pn. K...

Jasmin suke sangat masuk kelas nie coz Pn. K very supporting n very talented.
Pn. K anggap kiteorg mcm kawan2 jer....
so, tak terase langsung tension even if banyak quiz n assigment....
( nie disebabkn hanya 7 minggu n kene cover 18 chapter) BAYANGKANLAH...
Setelah 6 tahun belajar, inilah kelas yang paling terbaik n paling besh skali....

Jasmin nak bg 10 bintang kepada Pn. Kamariah....

✮✮✮✮✮✮✮✮✮✮

Hope bler Jasmin dah keje kelak, Jasmin akan menggunakan segala ilmu yang Pn.K berikan dan dipraktikkan dalam kehidupan seharian...

Pn. K juga banyak memberikan nasihat bagaikan seorang emak kepada anak2nyer....

Terharu sangat ◕‿◕


Jasmin pon berharap agar Pn. K memaafkan Jasmin dr hujung rambut sampai hujung kaki dan minta dihalalkan segala ilmu yang Pn. K bg kat Jasmin..


Miss u Pn. K ♥ ♥ ♥
Hope Allah may bless u

No comments:

Post a Comment