Monday, July 2, 2012

BF- Posisi yang Betul ketika BF

Salam dear...
Kali nie Jasmin nak update cter pasal berbf lg nie..
wah semangat tak ingat kan..
Ye la susu ibu saper yang xsuke kalau baby minum..
hihihihi.....suke-suke... (*_*)

Kalau la nak cter pasal ber-BF nie mmg xkan abis kan..
Jasmin nak kongsi 1 gambar nie...
Cara ber-BF
Cara Jasmin yang suke buat masa sekarang bie ialah yamg bawah skali tue LYING DOWN..

Memandangkan Firas dah berumur 5month kan..
Jasmin lagi selesa psusukan baby sambil baring, baby terus jer tdo kan...
(tapi kadang2 terpaksa bergusti ngan baby dulu baru nak df..seksanyer....)

mommies sumer camner lak cara nak susukan baby masing-masing?



2 comments:

  1. malam2 aty memang susukan sambil baring jer..cume kene pastikan 2-2 betul2 selesa..dan anak pon tak lemas..:) malas giler kot nak bangun..huhuhu..*dasar

    ReplyDelete
  2. sume posisi umie buat.. hihi... tgk keadaan gak... :)
    tp mmg la.. susukn time baring 2.. mmg payah ckit.. kne ggih ckit pkse dhia isap..hihihi..

    ReplyDelete