Wednesday, June 10, 2015

Breastfeed:: Cara Service Breastpump Jenama Sectra

Korang pernah tak rasa bile kita pump..rasa macam tak puas jer...
atau macam bateri cepat habis...
hah!!! itulah yang berlaku pada Jasmin..
Jasmin lagi senang dan mudah menggunakan BP Jenis M1 nie..
sebab die mudah dan kecil jer kan..
Si tambah kagi sebab die dah built in bateri siap-siap..
Tak payah la nak berpower bank bagai atau nak cari power source lak...
Bila si M1 nie perlukan SPA...(mengada nak berspa gak)
Jasmin terus kol center HISTOPOINT ....
HISTOPOINT (M) SDN BHD
Address
No. 41, Jalan SS 18/6
47500, Subang Jaya
Selangor
Phone No.
+603 - 5631 7288
Fax No.
+603 - 5631 7280

Jasmin copy phase dari website..lalalala
Memandangkan Jasmin duduk Muarkan...
Jasmin call dulu pihak Histopoint...
Amat memudahkan kerja bagi mereka-mereka yang duduk jauh sebab ada service COURIER tetapi di tanggung sepenuhnya oleh pemilik pump...
okkan...
Just letakkan apa yang dijanggka rosak atau kejanggalan dalan kotak yang akan dibawa bersama-sama breastpump ok....
Contoh macam pump Jasmin statekan rosak:
1. Suction kurang
2. Bateri cepat habis
3. Nak membeli valve 2pcs
Hah!!!...pastue kalau ada warranty card jangan lupa masukkan sekali...
Free service selama setahun!
 Kire dalam masa setahun, korang nak hantar 10x service pon boleh...tak dikenakan bayaran tau!
So, terus pos..tak kisahla pos pakai pos ape...
Pastue tunggu dalam masa 2 hari dah siap..diaorang akan call kita balik...
buat pembayaran melalui atm atau online bank in...
atau kita nak pick up sendiri...
dan Jasmin pon pilih pick up sendiri memandangkan memang nak ke KL...
so terus jer la kan...
Tada.....
Spectra m1 kesayangan...
Sebelum bawa pulang, Jasmin test drive dulu...
so memang superb!!! 
macam baru beli...
Siap dibersihkan lagi...agagagaga

Sebelum balik tue...
Jasmin merisik-risik Freemie tau...
hahahaha.....
Sape follow fb Jasmin mesti tahu kan...kan...

oklah..sampai sini jer..

BYE!!

No comments:

Post a Comment