Friday, June 19, 2015

Breastpump:: AC to DC Converter

Hari  nie Jasmin nak share terutamanya yang selalu travel atau selalu kerja jauh-Jauh macam Jasmin nie hah....
Selalunyer Jasmin memang akan pakai brestpump sectra M1 sebab die dah build in battery kan...
so memudahkan Jasmin mengepam sambil driving kereta....
memang dah menjadi kebiasaan Jasmin memandu ssmbil mengepam....
Biasalah....seorang ibu untuk memastikan setiap keperluan anak sentiasa mencukupi....
dan yang paling penting "JANGAN SKIP PUMP"

Dan satu jer yang Jasmin paling tak suke kalau skip pump nie....
kene bengkak susu!
fuhhh...betapa sakitnyer 
Macam kat gambar bawah nie, 
tada...nie lah AC to DC Converter tue...
Selalunyer orang pasang untuk buka laptop kan...
Tapi Jasmin beli untuk breastpump...
Nie lah cara pasang untuk Breastpump Spectra M1
Nampak tak wayar hitam ngan merah tue..
tue korang cucuk lah kat tempat yang charge hand phone atsu tempat bakar rokok tue..(eh beul ker? tetibe macam was-was)

Tengok gambar kat bawah lak...

Cara pasang plug pump dari AC to DC Converter
Gambar kat atas lak, korang tgok sambungan plug untuk ke pump lak...
Jasmin drive still cover ngan pusmina yang Jasmin jahit sendiri leh jadi Nursing Cover dan Ring Sling Firzana....
hahahha...
senang...
3 IN 1..

Opsss lupe, Jasmin beli nie mase PC Fair k...dengar-dengar kat kedai yang jual segala breastpump p on ade jual....online pon Jasmin pernah jumpe...

oklah..kalau tak faham..tanye k....

No comments:

Post a Comment