Monday, June 22, 2015

Anak::Pregnant Again

Syukur ke hadrat Ilahi atas kurniaan yang tanpa disedari nie...
Yeeee.....memang tanpa Jasmin sedari...
Jasmin dapat tahu pon bila Mr Aieman cakap die muntah-muntah...
plus badan nak demam...
Balik jer rumah...pas amik anak-anak;
ape lagi terus mandi n cek...
Eh...macam caye tak percaya jer...
Tak lama pastue, mr Aieman pon balik....
 die senyap jer....
dan...dan...die muntah-muntah balik....
soh die berehat dan tidur.....
Mesti korang pelikkan....
nape la Jasmin sendiri pon tak tahu kewujudan janin dalam diri sendiri...
Jasmin memang akan setiap bulan akan cek Upt test sebab....
Jasmin dala  usaha untuk menurunkan berat badan plus Jasmin n Mr Aieman akan pergi ke gym setiap 2@3 kali dalam seminggu....
Dan...dan.....buat pengetahuan korang, Jasmin belum lagi merasai period sejak 3 tahun yang lepas....iaitu sejak mengandungkan Firas Muslim...
Hahahhaa......jangan pelik k...
Nampak tak...tue upt pertama selepas dapat tahu Mr. Hubby muntah-muntah....
malam tau....tapi leh nampak clear di situ kan.....
Minggu depan buat scan rupanyer hampir 3 bulan dah berisi janin dalam perut Jasmin...
Alhamdulillah....sihat dan mula menunjukkan perkembangan aktif.
Dan....bukan ape...Jasmin kan setiap minggu g gym...
perasaan tue Allah S.W.T jer yang tahu.....
Betapa risaunyer bile dapat tahu....
Apa-apa pon....Alhamdulillah again...
Allah S.W.T know better....
Perancangan Allah adalah yang terbaik...
Opsss......sekarang mase publish entry nie Jasmin dah masuk 4 bulan setengah....
cepat sangat kan mass berlalu....
Semoga segalanya dipermudahkan......
INSYAALLAH....AMIN. 

No comments:

Post a Comment