Saturday, August 1, 2015

Pregnancy: Dah 26 minggu!!!


Selamat hari raya korang...

dalam diam-diam Jasmin dah 27minggu...
cepat kan...
dan sebenarnyer Jasmin pon tak sedar dah masuk 6bulan lebih kandungan nie...


Jasmin start buat buku merah nie sejak usia kandungan hampir 4 bulan...
bukan per..malas tul nak menunggu giliran kat KKIA tue...


buku merah yang ke-3..Alhamdulillah...

Nak dijadikan cerita Jasmin kan tak pernah langsung period kan..
korang boleh refer kat link nie...

Alhamdulillah..semuanyer masih berpen biru lagi...

Dan yang tak tahu...Jasmin tak pernah cerita kot...
Jasmin tak pernah makan ubat-ubat yang doktor bagi termasulak iberet folic ke, calsium ker atau sebagainyer...

Entahlah...Jasmin lagi senang refer pada natural remedi dulu...

nanti the next entry Jasmin kongsikan apa yang Jasmin makan dan Jasmin amalkan sejak pregnantkan Firzana Nur Milliya lagi...

Oklah..Jasmin nak ke Melaka jap...

tatattatata

No comments:

Post a Comment