Sunday, January 27, 2013

Firas jakun!!!



Salam maulidur rasul semua yang gojes-gojes.
Semalam mase Jasmin tengah mengemas botol susu firas..
Si Firas ppn tetapla berusaha menolong mama dia nie hah.
Dari keje yang boleh disiapkan dalam 15minit..
Dekat 1jam gak lah baru settle mengemas botol susu sahaja.
Mana tak nya; mama masukkan dalam box..firas lak keluarkan dari box..
Hye la si anak...kalau tak kamu nampak muka mama dah jadi hulk ok.
Eh!!dah ke laut la pulak...
Mase memgemas tue..Jasmin dapat banyak sangat botol susu yang tak guna.
Husband soh jual jer balik tak pon jadilan hadiah tuk kawan-kawan.
Dari yang jenama MAM sampaila ke jenama murah. Erm sape2 nak beli bagitau k..jasmin jual murah-murah jer.
Eh!! Tengok ke laut lg. (lempang laju-laju)...
Maae tengah selongkar tue..terjumpala puting gantung tue..
Si Firas nampak..terus rase pelik..
Lame gak la die belek-belek puting tue..
Al-maklumla Jasmin tak pernak bagi Firas puting sejak kuar dari perut mama dia nie.
Last-last mase die suakan ke mulut...muka firas innocent betul.
Mama dan babah dah gelak-gelak sebab nampak sangat betapa jakunnyer anak kesayangan jumpe puting...
layan jerla gambar kejakunan si Firas k...



Published with Blogger-droid v2.0.10

No comments:

Post a Comment