Friday, April 5, 2013

Sapa cakap pakai Cloth Diaper anak kengkang?

Salam 1 Malaysia...
Cett..tengah semangat nak mengundi la katakan..hhhahaa
Jasmin baru first time nak mengundi tau...
Erm choppppp!!!
Lari topik la pulak...
Since ramai yang tanya..
so Jasmin nak cakap pon tak gheti tau...
soalannya:
Kalau baby pakai CLOTH DIAPERS, jalan nanti mesti kengkang kan...
Opsss...SALAH BESAR tau...
Seperti yang Jasmin pernah upkan post pasal CLOTH DIAPERS....
since Firas dalam hari lagi sampaila sekarang...
Alhamdulillah...setakat nie memang Jasmin nampak Firas berjalan ok jer...
Biasalah kalau budak baru belajar berjalan..
mesti ade terkengkang-kengkang cikit...
Almaklumlah baby baru nak belajar tuk mengimbangi badan kan...
Sape kat cini yang baby die leh jalan terus tanpa kengkang-kengkang masa baru nak berjalan?
Bagitau Jasmin...
Excited jugak kalau ade baby yang terus expert berjalan tanpa perlu bersusah payah nak belajar imbang badan....
Even sekarang pon, Firas masih lagi belajar imbang badan tapi imbang badan tuk BERLARI!!!!
PITAM mama sayang ooiii!!!!
pantang jumpa handfon!!!

No comments:

Post a Comment