Friday, May 24, 2013

Expo Midvalley

Hua...jasmin tak tahu la sekarang nie memang mood ke laut nak menulis tau..
Hakikatnya dalam kepala nie macam-macam nak dikongsikan...
Hua..sedih yang amat.
Jasmin nak cerita pasal expo mother and childrent yang berlangsung dari Midvalley..
Sebenarnya Jasmin ade kenduri kawen dekat Bukit Beruntung...
Petang tue terus shoot gie Midvalley
Kalau ikutkan memang nak balik Melaka jer terus..
Maklumlah esoknye keje..

malas nak bersesak-sesak sebenarnya..
Nie kali ke-2 ye Jasmin pergi Expo kat Midvalley..
Almaklumlah ku duk Johor...nak datang semata-mata memang bercinta la jawabnya...

Kali nie, Jasmin hanya nak rembat pakaian basahan jer tuk si Firas nie..
Buat tambah-tambah baju yang semakin mengecil itu...

Nie jer la yang Jasmin dapat sambar..

Baju dekat booth Pureen...sepasang RM15 sajor


Hanya seluar panjang ok...2 pasang RM10 ade 6 pasang so RM30

Nie goodybag..free

Tgoklah anak mama yang selalu terlebih rajin tolong mamanyer...grrr..
Kalau ikutkan...memang takde pape pon nak beli...
Tapi bila cik suami dah ajak....wajib pergi ok!!
jangan tolak tuah...

dan.....

















1st time makan...











MACAROONS...

serius!!! TAK SEDAP sebab terlalu manis....

oklah sampai cni..bye..
Published with Blogger-droid v2.0.10


No comments:

Post a Comment