Friday, May 10, 2013

FirasMuslim::Photobook

Entry yang dah lama tapi dah nak basi pon...hehehehe...
Jasmin nak ucapkan bebanyak terimas kasih kepada UMI QI di atas tutorial dalam pembikinan photobook untuk Firas..
click cnie pasal PHOTOBOOK tue...
opss lupe nak mention...photobook nie beli PIXAJOY...
Jangan terkejut...Jasmin sempat grap 4 photobook tau...
Murah serendah RM10 dan RM15 jer uols...
Tapi Jasmin lebih suke amik package yang RM15 tue 
size 8.5' x 12'...
besar!!!! kalah story book kawen tau....hahhahaha
setelah dibuka....jeng jeng jeng

muka depan atau front page


Antara muka suratnya...

antara isi kandungan lak..hihihihi...

Kalau tak silap Jasmin promotion photobook nie dah abis 30 April hari tue...

Nie tgah menunggu Album ke-2 lak sampai...
Tak sabar...

2 lagi dalam process tau...

2 comments:

  1. Salam.perkenalan..saya beli fotobook smpi skg buat2 lg..hehe..haru

    ReplyDelete
  2. Good Job! Sgt2 cantik tau...geram tgk mommy pandai deco...heheh wauu dah beli 4 ye? Greattt....ju pun ada 3 photobook lebih utk this year...go mommy goooo! :)

    ReplyDelete