Wednesday, May 29, 2013

Bantal sejuk: baik untuk baby yang demam

Kali nie Jasmin nak share mengenai BANTAL SEJUK....
Bukan per..almaklumlah sekarang kan musim panas...
Panas yang amat tau...
hehehe (EH!!ape kene mengena dengan citer di atas?)
kembali kepada tajuk ye kawan-kawan...
Sebenarnya Jasmin dah lama menggunakan BANTAL SEJUK nie...
sejak Firas lom lahir lagi...
Pemberian dari seorang sahabat baik Jasmin...
Bantal nie Jasmin gune semasa Firas demam...
Maklumlah...Firas kan susah nak pakaikan cool fever tue..
sekejapan dah tarik...
sakit hati ko..
kalau letak belakang badan pon, Firas akan berusaha nak tarik jugak...
hai la si anak!!!
panjang akal!!
MAcam nie la contoh BANTAL SEJUK tue...
Antara kelebihan bantal sejuk nie:
BERTINDAK SEPERTI COOL FEVER
YG DAPAT MENURUNKAN SUHU BADAN ANAK ANDA KETIKA DEMAM ATAU
KETIKA CUACA PANAS.
SANGAT SESUAI UTK SEMUA PERINGKAT UMUR

Gambar bawah nie pulak mase Firas 2bulan..pas kene cucuk..badan rasa macam nak demam...


Nie pulak time dah besar ckit..klu tak silap 6bulan..cool fever tue time nak letak kat kepala kene pastikan yang si kenit nie betul-betul dah tidor ye..
kalau tak habis di tariknyer...

Untuk maklumat korang..bukan setakat budak jer pakai bantal nie tau..bapak budak pon suke curi pakai bantal nie...
mula-mula pk bantal terkeluar dari landasan tetapi dah disapu habis di bawah kepala babahnyer...
sabo jer la!!!
Oklah..daa.....

3 comments:

  1. Ros..jasmin beli ngan kawan..nama fb die Z's kids world...
    https://www.facebook.com/zulfenas

    ReplyDelete