Saturday, June 8, 2013

Misi Cari baju Firas lagi!!!

Hah!!!
Entry yang mak-mak yang suker sangat menyoping baju anak-anak..
Eh!! macam ramai jer anak...
hakikatnye baru sorang..
Sape lagi..si Firas tue sajo lah...

Next....dalam perancangan..Doa-doakan lah ek mamies semua..
dah tak sabar nak bau baby nie...
Firas dah masyam...
tak puas nak cium tau....

Baik..dah tersasar dari tajuk...

Semua harap maklum k...
Kalau ade anak nie of course la anak lebih di utamakan dari diri sendiri kan..
lagi-lagi tang baju-bajan nie..
mak-mak macam Jasmin nie pantang naw nampak baju cantik-cantik..
mesti nak rembat punya..
Lagi-lagi kalau tengah sale la kan..
sanggup ko bersesak bagai semata-mata nak cari baju tuk si Firas nih..

Antara yang di beli tak sampai sebulan...

1. SOGO SALE..(nie dari kak mimy kiter bagitau)

Brand Trudy & Teddy
 Kalau ikutkan satu bajuj jer dah nak RM100..Pitam mak!!!
Tapi disebabkan sale up to 70% semua nie tak sampai RM150 tau...
Jimat!!!
Terus decide buat baju raya..hehehehe

2. Dekat Jusco Bandaraya Melaka (tak tahu nama kedai)

jenama pon tak ingat..hehehe
 Kedai nie kalau tak salah Jasmin tingkat 2 (kalau tekan lift la) sebelah Poney kot..
Semua baju RM5 sahaja..
yang nie terus decide baju jalan-jalan..

hah..kan Jimat tue..
rase-rase pasnie sale kat mane lak ye...

#habislah duit babah pasnie..terus botak kepala tue...asyik kene paw jer duit...hehehe. Bukan ke mana buang duit tue..beli baju anak kesayangan bie jugak!!!

2 comments:

  1. hihihih mak2 ni mmg suke beli baju utk anak kan. lebih2 lg time sale. rambang mata!

    ReplyDelete
  2. haha yumie pn bru2 ni borong bju2 iman.ni tgh plan nk borong bju tdo die.blm bju rye lg.huhu

    ReplyDelete