Thursday, November 28, 2013

Edisi mencari HOSPITAL BERSALIN. MUAR ke Melaka?


Sekarang Jasmin sudah 25 minggu tau...
Alamak..pejam celik...pejam celik cepat tul masa berlalu.

tapi barulah sekarang terhegeh-hegeh nak cari hospital pulak!!!

Kalau ikukan Jasmin, Jasmin nak jer bersalin kat Hospital Tey Maternity; tempat yang sama masa lahirkan Firas dulu..

Senang....lagipon kat Muar jer kan...

nak dijadikan cerita boleh pulak tetibe en. Hubby minta kali nie nak kan anak MELAKA pulak oiiii...

Pitam gak la dengar...
Siap cakap sanggup ulang alik gi keje MUAR_MELAKA gitu.....
Walaupon mak mentua duk Melaka...
tapi Jasmin still nak kan mak sendiri juga masa bersalin nanti...

lagipon Firas sekarang pon mak jasmin yang jaga masa Jasmin gie keje...
Nak pendekkan cerita, Firas lebih serasi di jaga oleh mak Jasmin.

Erm..tak perla tue leh adjust memandangkan hanya 40minit jer umah Jasmin ke Melaka..
oklah kan...

Nie hah!! satu lagi keje nak kene servay Hospital lak kan....

kat Melaka ade 3 hospital yang leh gune GL...
1. Hospital Putra
2. Hospital Pantai
3. Hospital Mahkota

tapi paling bnayak review yang Jasmin dapat hospital Pantai..

erm...mungkin Jasmin n hubby kene pilih satu hari tuk servay semua hospital nie...
 insyaallah.....

nanti Jasmin akan kongsikan detail k.....

Nota kaki: Mood dah tak sabar nak cari barang baby kat Pureen warehouse...jom kita serbu!!!!


1 comment:

  1. Mama jasmin...cepat yer dh 25 minggu kan...wahhh byk pilihan hospital tu...nanti pilih yg rasa senang dihati ye...moga dipermudahkan segalanya bila tiba masanya...aminnn

    ReplyDelete