Monday, December 2, 2013

Alhamdulillah...sebulan sudah...

Alhamdulillah..hari nie dah 2hb Disember...
30 hb Nov genaplah Jasmin sebulan bekerja 
Erm..perasaan....
ape ek...agak-agak???
Yes..of course masih lebih rela bermalas-malas di rumah bersama-sama anak tercinta...
Firas..mama rindukan Firas sangat-sangat....
Alhamdulillah....mengandung kali nie Jasmin dimurahkan rezeki dengan dapat tawaran kerja yang boleh dikatakan ok...
Ye lah..walaupon bekerja lain tempat dengan husband tersayang, 
TAPI....
Boleh dikatakan setiap hari Jasmin pasti akan jumpe husband tak kira la ditempat keje atau pon di site...
Sebabnya, Jasmin sorang yang conquer kontrak kabel dan HDD serta breakdown dalam syarikat nie...
Senang citer, semua pasal TNB, Jasmin handle sorang-sorang.
eh..eh..jangan salah anggap e..Jasmin tak keje ngan TNB tau, Jasmin hanyalah kerja sebagai sub sahaja.
Hah!!! inilah keje yang hubby Jasmin nak kan..
Masa Jasmin pergi inerview TNB pon, Hubby banyak kali cakap kalau boleh tak nak isteri die keje ngan TNB..APAKAH???
so, now...i'm happy!!!
Kerja kat cni best sebab takde punch card..so takdelah terkejar-kejar nak pastikan kad di punch card
 jadik....tuk nasihat diri sendiri supaya berdisiplin dan faham akan tugasan dan tangungjawab yang telah di amanahkan kepada diri sendiri....
Cuma yang tak best adalah kene gi site walaupon sekarang Jasmin preggy 6bulan setengah...
Harap agar Allah S.W.T memberikan Jasmin dan kandungan kesihatan yang baik dan sentiasa dilindungi dari segala malapetaka....
Ameenn...
Harapan Jasmin supaya dapat membantu keluarga dan dapat manjadikan yang lebih baik dari semasa ke semasa dalam kehidupan seharian...  


hahaha....sajer letak gambar si Firas nie yang semakin bijak dan panjang akal.....

No comments:

Post a Comment