Wednesday, January 1, 2014

Selamat Datang 2014!!!

Salam semua...
Hari nie Jasmin nak taip laju-laju..
kalau boleh sepantas kilat sebab banyak sangat keje kat opis nie sampaikan tak menang tangan....
Ditambah lagi dengan site visit kul 12 tgah hari nie..
Aduhhh...pengsan mak!!!
Dengan semalam nyer keje lom settle lagi...
Tapi ada hati kul 4 petang dah cabut balik..sebab stress sangat!!!
Mana tak stressnyer..pagi2 kul 8 dah bunyi call bertalu-talu sebab ada kes...
Nak tahu tak kes ape!!!
Kes kehilangan 2 drum KABEL TNB yang hampir bernilai RM50k..
Adeshhh....
Tak memasal kene naik Johor minggu depan....
Huahuahaua....nak nangis...
Oklah, sebenarnyer kan..kan....kan....
Jasmin takde azam pon tahun 2014 nie...
Cuma yang Jasmin nak sangat-sangat adalah dapat melahirkan zuriat kedua Jasmin dengan selamat dan mampu untuk menjadi ibu kepada 2 orang anak...huhuhu
dan yang paling penting dapat menyusukan sampai 2 tahun macam si Abang Firas...
Firas tinggal sebulan jer lagi nak cukupkan misi penyusuan susu ibu...
Ya Allah bagilah kekuatan untuk menyusukan Firas dengan keadaan yang semakin sarat mengandung nie...
serius sakit pinggang tau...
Nanti Jasmin ceritakan kisah penyusuan Firas sepanjang Jasmin mengandung nie...
Satu lagi Jasmin nak duduk umah sendiri walaupon hanya menyewa...
nak sangat rasa macam mane nak berdua-duaan dengan hubby dan nak bermanja-manja dengan hubby...
yeloh, sekarang kan duk umah family, so terbatas la nak bermanja-manja tue..
dan lagi satu bilik kitaorang pon dah penuh dengan barang tau...
dah semakin sempit ruang yang ada...
eh..terpanjang lak...
oklah nak gerak ke pejabat lain.....
Ok daaaa....
Selamat Tahun baru 2014 kepada semua kawan2, blogger dan juga silent reader....

2 comments:

  1. Selamat bekerja. Selamat menjalankan tanggungjawab. Semoga dipermudahkan semuanya jasmien. Take care! Selamat Tahun Baru.

    ReplyDelete
  2. insyaAllah dpt la tu duk sendiri dgn husband & anak2...mmg syok bila dpt hidup berdikari & privacy...hehe

    ReplyDelete