Thursday, August 2, 2012

Breastfeed: EBMku (*__*)

Salam Ramadhan...

Sedar tak sedar dah nak dekat 2 minggu umat Islam berpuasa..
cepat sungguh masa berlalu kan...
Betul x?

Kali nie Jasmin nak share stok EBM yang Jasmin buat..
Xderla banyak mane pon..
tapi bolehla nak bagi kat Firas...
Firas lagi suka Direct jer sebenarnyer...
Tue yang stok EBM pon xderla kental sangat pon...
hehehe...

Jasmin bagi kat Firas EBM tue pon siang jer..
Malam memang Jasmin senang DF jer..
(sebenarnyer leh tido2 sekali bile DF baby sambil baring kan ahaks)

Stok yang sangat-sangat sikit

Sekarang Alhamdulillah
 Jasmin amik milk booster Shaklee...
Ala yang set 3M
Jasmin order online dengan kak Hidayu..(cet promote jgn marah aaa)
Kak ayu pon ader group khas tau, so bler kite tak faham direct leh pm kat dier...
sure akan dapat jawapan....


Jasmin pon suke gak buat air yang fresh milk+ 7 biji badam + 21 Kismis + 3 kurma
pastue blend..
Fuhhh mantap...(sorry xder lak gambar)

selalunyer Jasmin akan buat lebih sebabnyer hubby pon minum sekali..
sedap rasenyer...hehehe

oklah sampai sini sahaja...
Daaa...


2 comments:

  1. salam....wow rajinnyer buat stok EBM

    ReplyDelete
  2. Puan,

    thaniah atas kesunguhan akak BF anak.
    insyaallah sy pon nti akn full BF anak yg bakal lahir nti , utk anak first ni sempat BF sampai 6 bulan je

    ReplyDelete