Tuesday, September 11, 2012

Lil Firas: Buat per tue?



 Salam sumer...
Akhir-akhir nie malas nak update blog...
Tak tahula naper...
Layan si budak tenet nie yang dah start nak merangkak...
Habis satu rumah die nak jajah...
Aduhhh......penat giler...
Oppssss...rase-rase boleh kurus tak? TETTTTT!!!!!

Tapi Alhamdulillah, Firas memang tak banyak karenah..
Siap boleh main sorang-sorang...
Just pantau jer jangan makan atau main benda yang bukan-bukan...
(sejak dah jadi pengutip terbaik)..Hehehehe...

Menangis time nak menyusu ngan nak tdo sahaja...


Firas tengah tengok per tue?
Amboi..dah angkat kaki.

Eh..buat per tue?

Ermmm.....

Masukkan mulut....

Tapi ramai cakap kalau Firas masukkan kaki dalam mulut dah nak adik??

Ish tak mungkinla....period pon lom lagi ader hati nak menambah...
Tapi klu ader rezeki jangan ditolak ok...
Kate nak anak ramai kan...
HAHAHAHA larat ker Jasmin Oiii!! :P


1 comment:

  1. wahhh..comel nyer firas...sama umur ngan anak saya.. =) skang nie pun penat duk kejar dia merangkak..huhuhu..xleh duk diam... salam perkenalan

    ReplyDelete