Thursday, September 6, 2012

Raya: Baru Nak Post

Salam sume....

Dah nak masuk minggu ke-3 raya kan...
Jasmin baru terhegeh-hegeh nak post pasal adengan RAYA versi Johor VS Melaka.

Kali nie Jasmin sekeluarga beraya di MUAR, Johor..
Walaupon gembira (ye lor umah sendiri kan)...
walaupon Penat, (kene masak-masak bagai)

TAPI, Jasmin heppy...
 Tapi kali nie macam lipas kudung,
Bawangkan tengah-tengah potong ayam, Firas lak mintak susu...
terpaksa berhenti seketika..
Tengah tumbuk kacang buat sambal kacang, Firas dah melalak nak susu...
berenti lagi..

TAPI, Jasmin memang TABIK SPING kepada semua IBU-IBU yang boleh jaga anak-anak mereka sampai besar...
Terpikir-pikir macam manerla kalau orang dulu-dulu ader anak sampai berbelas-belas kan...
PEH......ak tatahu lah nak cakap...

Nie anak baru sorang pon dah kabut semacam...
HAH amik ko...

Oklah..sempena masih berbaki hari raya nie,

Jasmin menyusun 10 jari memohon maaf dari HUjUNG RaMBUT SAMPAI HUJUNG KAKi, 
jika ader yang tersinggung atas segala yang Jasmin cakap, lakukan, atau ape-aper jer la...

MAAFKAN JASMIN K.....

Kira 0-0 K...

Oklah... Masih dalam mood raya lagi...

Asyik g OPEN HOUSE jer...berat pon mesti dah naik mendadak....
 (BILER LA NAK KURUS MACAM NIE)
Nie jer gambar yang sempat terakam:

LAYANZZZ...
Firas bersiap-siap nak amik gambar

Firas with mama

WE....

Firas sempat tertido...

1 comment:

  1. him min lama tak jumpa kan hehe dah besar dh baby firas. cute mcm mama dia. wish you n your family happy.

    love,
    najwa BEE,UNiten

    ReplyDelete