Sunday, December 9, 2012

MISI: Mencari Swimmimg Suit

Salam Semua...
Memandangkan hari nie sudah masuk hari ahad...
(eh! nape lak hari Ahad..panggg!!)
Waaa...sekejapnyer nak habis weekend.
Pitam~~
Oklah malas dah nak merapu panjang-panjang...
Misi Hari Sabtu...
MENCARI SWIMMING SUIT...
Tuk sape..cer teka! Sape?
No....
NO...
SALAH....
Sape lagi tuk si cenonet mama la...
Tuk mama n babah punye tak payah la..guner jer mase zaman-zaman belajar dulu...
Opsss muat lagi ker? 
(hahaha poning lak kepala bile pikir)

Sampai jer Melaka, kiteorang terus tuju JJ Bandaraya....
(Dekat belakang TESCO Melaka)
Sampai jer JJ, terus menuju ke tingkat 2, bahagian SPORT.....
Cari-cari..punyala mencari rupa-rupanyer akhirnya jumpa..punyala menjajah 1 tingkat tue...
Mase jalan-jalan tue sempat ko buat jelingan manja kat baju-baju ladies...
FuHHH 70%, 50%, 80% pon ade...
Awal-awal lagi , en hubby dah berdehem.
Kacau jer..cuci mata jer la
Sampai jer bahagian swimming suit tue...langkah terus terhenti...
ala..chomel-chomel baju swimming tuk budak-budak nie...
OF COURSE...guls nyer baju..
(jatuh cinta mak)
Tak per pas nie merancang second baby perempuan OK!!!!
Cettt.....
Jom la layan Gambar lak....
Tada....
Nie adalah baju tuk percubaan pertama...
Biru size 18
Gelobos!!!!

Percubaan Kedua:
Merah Hitam size 18


Cubaan Ketiga:
Biru tapi ader kartoon seafood tue...
Chomell giloz dan sangat sesuai tuk FIRAS MUSLIM.


Korang rase Jasmin beli baju warna per? 
hhahaha cer teka....
Ermmm kenapa lak Jasmin bersusah payah nak cari swimming suit tuk FIRAS???
nanti Jasmin update lagi k....

4 comments:

  1. yang last macam sesuai jek... tapi takut cepat tak muat pulak nanti....

    ReplyDelete
  2. wah... nak gi swimming ya... bestnya... baju last tu comei... tapi takut pakai kejap je...

    salam kenal dar group SCFM ^_^

    ReplyDelete
  3. ritu mase kat pd pon rase nak beli gak swimming suit tuk qaleef..tapi tak jumpe saiz...malas nak carik sebenarnyer..heheh...

    ReplyDelete